6 Ιουν 2009

1 σχόλιο:

dreams-dxt είπε...

Anorak Festival

Θεωρείς τον εαυτό σου anorak τύπο? Δακρύζεις & γελάς με τη μουσική και τους στίχους του Κ.Βήτα? Έμαθες πρώτα τους Μίκρο και μετά τη μονάδα μέτρησης? Ακούς το She Bop των Matisse και χτυπιέσαι μόνος στο δωμάτιο? Βλέπεις τη ζωή μέσα από ένα Pop Eye όταν ακούς το Deepest Sea? Βάζεις το Underground των Five Star Hotel και αρχίζεις να αγαπάς την indie pop? Σου έρχονται στο μυαλό ρομαντικές Folk μπουρμπουλήθρες και σου βγαίνει μια χαμένη αθωότητα όταν ακούς τους Le Page?

Αν ναι, το δελτίο τύπου δεν απευθύνεται σε σένα γιατί εσύ ξέρεις ότι θα είσαι στην Καβάλα το Σάββατο 13 Ιουνίου 2009 και θα μπορέσεις επιτέλους να μπερδευτείς μουσικά στο Αnorak Festival και όχι στο σπίτι σου. Αν όχι, ήρθε η ευκαιρία να διαπιστώσεις αν είσαι και εσύ μουσικά εναλλακτικός απολαμβάνοντας κάποιους από τους πιο αξιόλογους έλληνες καλλιτέχνες της ηλεκτρονικής, pop, rock, ίndie εναλλακτικής σκηνής.

Για πρώτη χρονιά διοργανώνεται στην Καβάλα το Αnorak Festival. Το Σάββατο 13 Ιουνίου, στον υπέροχο χώρο του Κάστρου της Καβάλας θα εμφανιστούν οι:

- Κωνσταντίνος Βήτα
- Mikro
- Matisse
- Popeye
- Five Star Hotel
- Le Page

Η ιδέα για τη διοργάνωση ήταν δύο Καβαλιωτών (ΓΕΡΟΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ & ΠΑΡΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ) και προέκυψε από την αγάπη τους για την εναλλακτική μουσική και την ανάγκη τους να τη μοιραστούν με τους υπολοίπους. Έτσι γεννήθηκε το Αnorak Festival που με την αποδοχή και την αναγνώριση του κοινού θα εξελιχθεί σε έναν alternative μουσικό θεσμό γι' αυτούς που κολυμπάνε ή θέλουν να κολυμπήσουν κόντρα στο ρεύμα ..

ANORAK FESTIVAL / ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ / ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 18.00 ΦΡΟΥΡΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ
ΤΙΜΗ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: 20€
ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ: 25€